Over SEPA Incasso

Met de komst van SEPA (Single Euro Payments Area) in 2014 werd al het Europese betalingsverkeer gestandaardiseerd. Hierdoor wordt het mogelijk om in alle 32 Europese landen om eenzelfde manier banktransacties uit te voeren. Dit betekent dat er veel is veranderd, waaronder ook het aanleveren van incasso opdrachten aan uw bank. Het bestand waarin alle incasso opdrachten komen te staan dient op een bepaalde manier te worden opgebouwd, anders kan de bank uw opdrachten niet verwerken. Dit is het zogenaamde PAIN.008.001.02 XML-formaat.

Sepabestand.nl heeft een eenvoudige en goedkope oplossing die het aanmaken van een incasso bestand wel zo eenvoudig maakt als het invullen van een lijstje. De benodigde gegevens vult u eenvoudig in Microsoft Excel in en onze SEPA tool maakt het benodigde bestand aan. Daarbij worden alle ingevoerde gegevens op tientallen punten gecontroleerd om foutief ingevoerde gegevens te voorkomen. SEPA Incasso is te verkrijgen in de volgende versies:

DEMO (€ 0) MIDDEL (€ 39) MAXIMAAL (€ 125)
1 incasso opdracht per batch < 250 incasso opdrachten
Onbeperkt aantal opdrachten

Vanaf 1 rekening incasseren Vanaf meerdere rekeningen

24-uurs support per e-mail
24-uurs support per e-mail
Volledig werkende versie
Geen terugkerende kosten! Geen terugkerende kosten!
Handig om uit te proberen!
Gratis updates Gratis updatesGRATIS DOWNLOADEN BESTELLEN BESTELLEN

 

Waarom SEPA Incasso?

  • 1. Eenvoudig / eenmalig een aantal gegevens instellen, hierna kunt u elke incasso opdracht eenvoudig op een enkele regel invoeren;
  • 2. Zekerheid / de tool controleert automatisch onder andere de juistheid van het rekeningnummer, datum, etc.;
  • 3. Goedkoop / geen dure abonnementskosten of hoge aanschafkosten. Ontvang gratis updates van verbeteringen in het programma of wijzigingen in bestandsformaten;
  • 4. Veilig / het programma gebruikt u vanaf uw eigen computer. Er worden geen gegevens aan derden verstrekt.

Onze SEPA Incasso tools zijn uitermate geschikt voor de administratie van een voetbalvereniging, VVE, donateursstichting, ZZP-er en kleine tot middelgrote ondernemingen.

Wij adviseren u voor aanschaf eerst onze gratis DEMO-versie te proberen. Hiermee kunt u nagaan of de tool aan uw wensen tegemoet komt. Met de DEMO-versie kunt u echt werkende bestanden aanmaken en gebruiken. Let op! Onze SEPA tools werken alleen onder Windows (niet onder Mac OS X) en vereisen Microsoft Excel versie 2007 of hoger.