Over SEPA Betalen

Met de komst van SEPA (Single Euro Payments Area) in 2014 werd al het Europese betalingsverkeer gestandaardiseerd. Hierdoor wordt het mogelijk om in alle 32 Europese landen om eenzelfde manier banktransacties uit te voeren. Dit betekent dat er veel is veranderd, waaronder ook het aanleveren van betaalopdrachten aan uw bank. Het bestand waarin alle betaalopdrachten komen te staan dient op een bepaalde manier te worden opgebouwd, anders kan de bank uw opdrachten niet verwerken. Dit is het zogenaamde PAIN.001.001.03 XML-formaat.

Sepabestand.nl heeft een eenvoudige en goedkope oplossing die het aanmaken van een betaalbestand wel zo eenvoudig maakt als het invullen van een lijstje. De benodigde gegevens vult u eenvoudig in Microsoft Excel in en onze SEPA tool maakt het benodigde bestand aan. Daarbij worden alle ingevoerde gegevens op tientallen punten gecontroleerd om foutief ingevoerde gegevens te voorkomen. SEPA Betalen is te verkrijgen in de volgende versies:

DEMO (€ 0) MIDDEL (€ 39) MAXIMAAL (€ 125)
1 betaalopdracht per batch < 250 betaalopdrachten
Onbeperkt aantal opdrachten

Vanaf 1 rekening betalen Vanaf meerdere rekeningen

24-uurs support per e-mail
24-uurs support per e-mail
Volledig werkende versie
Geen terugkerende kosten! Geen terugkerende kosten!
Handig om uit te proberen!
Gratis updates Gratis updatesGRATIS DOWNLOADEN BESTELLEN BESTELLEN

 

Waarom SEPA Betalen?

  • 1. Eenvoudig / eenmalig een aantal gegevens instellen, hierna kunt u elke betaalopdracht eenvoudig op een enkele regel invoeren;
  • 2. Zekerheid / de tool controleert automatisch onder andere de juistheid van het rekeningnummer, datum, etc.;
  • 3. Goedkoop / geen dure abonnementskosten of hoge aanschafkosten. Ontvang gratis updates van verbeteringen in het programma of wijzigingen in bestandsformaten;
  • 4. Veilig / het programma gebruikt u vanaf uw eigen computer. Er worden geen gegevens aan derden verstrekt.

Onze SEPA Betalen tools zijn uitermate geschikt voor voetbalverenigingen, VVE's, stichtingen, ZZP-ers en kleine tot middelgrote ondernemingen.

Wij adviseren u voor aanschaf eerst onze gratis DEMO-versie te proberen. Hiermee kunt u nagaan of de tool aan uw wensen tegemoet komt. Met de DEMO-versie kunt u echt werkende bestanden aanmaken en gebruiken. Let op! Onze SEPA tools werken alleen onder Windows (niet onder Mac OS X) en vereisen Microsoft Excel versie 2007 of hoger.

Let op! U bekijkt de informatiepagina over SEPA Betalen. Met SEPA Betalen kunnen bestanden voor UITGAANDE betalingen worden aangemaakt. Bent u op zoek naar een SEPA tool voor het aanmaken van INCASSO bestanden? Kijk dan op deze pagina.